Поводът за срещата на  началника на отдел Пътна полиция“ при

...
Поводът за срещата на  началника на отдел Пътна полиция“ при
Коментари Харесай

На 26 март мотористи ще открият официално „Мото сезон 2022“

Поводът за срещата на  началника на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев с представителите на столичните клубове бе идното разкриване на мотосезон 2022.

На нея бяха разисквани набелязаните от столичната полиция ограничения за организация на придвижването с оглед застраховане на сигурността на жителите в границите на откриването на новия сезон. Бе конкретизирано, че при зародила нужда придвижването по разяснения от уредниците маршрут ще бъде контролирано навреме на място.

Комисар Тенев прикани за приемливост на пътя и съблюдаване Закона за придвижване по пътищата. Участниците в срещата се сплотиха, че общата цел е понижаване на произшествията с мотоциклетисти, опазване на живота и здравето на всички участници в придвижването.

Официалното разкриване на мотосезона е планувано на 26 март/събота/ в 10.00 часа. Той ще се организира под наслов „ Погледни два пъти, избави живот “. Сборният пункт на столичните мотоклубове е пл. “Александър Невски “ и до крайната точка – НИМ, мотошествието ще премине по ул. “Оборище “, бул. „ Васил Левски “, бул. „ Цар Освободител “,  бул. Пейо.К.Яворов “, бул. „ Черни връх “ и бул. „ България “. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР